« Página Inicial

Este anúncio de emprego tem mais de 90 dias ...

0

candidaturas

Bol. com Klantendienst (Nederlands) Full-time

de Blu Selection Lisboa em Lisboa (Publicado em 24-04-2022)

Het Bedrijf.

Winkel je liever online dan dat je naar een warenhuis gaat? Ben je opzoek naar een baan waar je kan werken met verschillende grote merken? Zou je willen werken voor één van de meest toonaangevende webshops voor boeken, speelgoed en elektronica in Lissabon? Als je een geweldige ervaring in het buitenland wilt beleven, of als je je carrière wilt beginnen bij een innovatieve organisatie, dan vind je bij ons wat je zoekt!

Tasks

Het Werk.

Ik vind het artikel niet waar ik naar op zoek ben, kun je me helpen om een soortgelijk artikel te vinden? Kun je me een goed boek aanbevelen? Mijn printer werkt niet meer, kan je mij helpen een nieuwe te vinden? Dit kunnen allemaal vragen zijn die je voor de klanten moet oplossen. Als klanten vragen hebben met hun winkelwagentje of een ander probleem ondervinden tijdens hun winkelervaring, zorg jij voor kalme en slimme oplossingen in situaties met hoge druk terwijl je aandacht besteedt aan details. Via de telefoon, via e-mail of online help je de klant op de manier waarop je het meeste vertrouwdt.

Requirements

Het Profiel.

Het bedrijf neemt mensen aan op basis van soft skills, ongeacht je studiegebied.

? Het bedrijf zal je voor elk aspect van de job trainen. Ben je klantgericht, communicatief vaardig, proactief en een team player? Dan hebben ze misschien een plek voor jou!

? Je spreekt vloeiend Nederlands of Vlaams en daarnaast spreek je ook nog Engels

? Je bent energiek en innovatief

? Je bent een snelle denker en je werkt proactief

? Motivatie en teamwerk zijn enkele van je soft skills

? Je hebt een passie voor mode en trends

? Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

? Je hebt een interculturele mindset, en je bent bereid om met veel andere nationaliteiten samen te werken

Benefits

Het Aanbod.

? Type contract: een contract van bepaalde tijd op lange termijn, ieder jaar verlengbaar

? Werkuren: 40 uur/week (8 uur/dag) van maandag tot zondag, roterende diensten (afhankelijk van het project waaraan je werkt)

? Salarisvoorwaarden* ? 2 opties:


  • Inclusief gratis accommodatie (gedeelde flat, alle rekeningen inbegrepen): 950? bruto/maand

  • Exclusief accommodatie: 1240? bruto/maand

  • Ongeveer. 20-25% belasting ? raadpleeg de kosten van levensonderhoud in Lissabon voor vergelijking met de lonen in andere EU-landen

    * Vergoeding tijdens training (van 1 tot 4 weken): 50% van je uurloon (lagere belastingen)

    ? Verplaatsingsondersteuning voor internationale kandidaten: terugbetaling van je initiële vluchtkosten na 9 maanden, pick up van de luchthaven, een jaarlijks vliegticket heen en terug naar je thuisland (binnen de EU). Bij aankomst krijg je hulp bij het papierwerk, het openen van een bankrekening, enz.

    ? Gratis Portugese taal lessen, kooklessen, sportactiviteiten en sociale evenementen georganiseerd door het bedrijf

    ? Een dynamische, ruimdenkende en multiculturele omgeving, met 82 verschillende nationaliteiten

    ? Een geweldige plek om te werken in een gloednieuw gebouw. Je werkt in de beste faciliteiten in een leuke en comfortabele omgeving

    ? Een bedrijf dat werkt met wereldwijde topmerken, uit verschillende industrieën, van mode, online marketing, technologieën, voeding, enz.

    ? Echte carrièremogelijkheden: mogelijkheid om binnen 6 maanden deel te nemen aan een ontwikkelingsprogramma om toegang te krijgen tot andere kansen binnen het bedrijf: van een ander project tot QA, Team Lead of Supervisor-rollen

    Hi, I?m Sander from Blu Selection. I?ll take care of your recruitment process for this position. Feel free to call me at +34 931 24 44 90 or reach me via LinkedIn.

    Is this project not the right fit for you? Still, send me your CV to be considered for other projects or future opportunities.



Empregos recentes de Blu Selection


Visto: 1601 vezes
« Volte para a categoria
Considera esta oferta falsa? Denuncie!   
Recomendar a um amigo
« Página Inicial
Receba Ofertas de Emprego
no seu Email:
Facebook Twitter Rss