« Página Inicial

0

candidaturas

Bol. com Klantendienst (Dutch) Full-time

de Blu Selection Lisboa em Lisboa (Publicado em 27-09-2020)

Het Bedrijf.

Wil je liever online winkelen dan naar een warenhuis gaan? Ben je op zoek naar een baan waar je kan werken met verschillende merken van over de hele wereld? Je zou willen werken voor een van de toonaangevende webshops voor boeken, speelgoed en elektronica in Lissabon. Als u een geweldige ervaring in het buitenland wilt beleven of als u uw carrière wilt beginnen bij een innovatieve organisatie, vind je bij ons wat je zoekt!

Tasks

Het Werk.

Ik vind het artikel niet waar ik naar op zoek ben, kun je me helpen om een ??soortgelijk artikel te vinden? Kun je me een goed boek aanbevelen? Mijn printer werkt niet meer, kan je mij helpen een nieuwe te vinden? Dit kunnen allemaal vragen zijn die je voor de klanten moet oplossen. Als klanten vragen hebben met hun winkelwagentje of een ander probleem tijdens hun winkelervaring, zorg jij voor kalme en slimme beslissingen in situaties met hoge druk terwijl je aandacht besteedt aan details. Via de telefoon, via e-mail of online helpt u de klant op de manier waarop u het meeste vertrouwen heeft.

Requirements

Het Profiel.

Het bedrijf rekruteert op basis van soft skills, ongeacht je studiegebied

? Ze zullen je voor elk aspect van de job trainen. Ben je klantgericht, communicatief vaardig, proactief en een team player? Dan hebben ze misschien een opportuniteit voor jou!

? Je spreekt vloeiend Nederlands of Vlaams en hebt een goede kennis van het Engels

? Je bent energiek en innovatief

? Je bent een snelle denker en werkt proactief

? Motivatie en teamwerk zijn enkele van je soft skills

? Passie voor mode en trends

? Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden

? Je hebt een interculturele geest en bent bereid om met veel andere nationaliteiten samen te werken

Benefits

Het Aanbod.

? Soort contract: een contract voor de lange termijn

? Werktijden: 40 uur / week (8 uur / dag) van maandag tot zondag, draaiende diensten (afhankelijk van het project waaraan u werkt)

? Salarisvoorwaarden *

? 2 opties:
Inclusief gratis accommodatie (gedeelde flat, inclusief alle rekeningen): 950 ?

Exclusief accommodatie: 1240 ? bruto / maand + Particuliere ziekteverzekering na 6 maanden contract (aanvullend op standaardverzekering)

  • Ong. 20-25% belasting


? vergelijk de kosten van levensonderhoud in Porto met de lonen van andere EU-landen

  • Compensatie tijdens de trainingsperiode indien succesvol (van 1 tot 2 weken): 50% van uw uurloon (lagere belastingen)

? Verplaatsingsondersteuning voor internationale kandidaten: terugbetaling van uw initiële vluchtkosten na 9 maanden, ophalen van de luchthaven, jaarlijks heen en terug vliegticket naar uw thuisland (binnen de EU). Hulp bij papierwerk, openen bankrekening, etc. bij uw aankomst.

? Een bedrijf dat u volledig ondersteunt en uw ervaring onvergetelijk wil maken!

? Gratis Portugese lessen, kooklessen, sportactiviteiten en sociale evenementen georganiseerd door het bedrijf

? Een dynamische, ruimdenkende en multiculturele omgeving, inclusief 82 verschillende nationaliteiten

? Een geweldige plek om te werken in een gloednieuw gebouw. Je zult werken in de beste faciliteiten voor een leuke en comfortabele omgeving

? Een bedrijf dat werkt met topmerken van wereldformaat, uit verschillende sectoren, van mode, online marketing, technologieën tot voeding, enz.

? Echte carrièremogelijkheden: mogelijkheid om binnen de 6 maanden een ontwikkelingsprogramma te volgen om toegang te krijgen tot andere mogelijkheden binnen het bedrijf: van verschillende projecten tot QA, Team Lead of Supervisor-rollen

Dit project is niet voor jou? Stuur ons nog steeds je CV, we hebben nog andere mogelijkheden die we met je kunnen bespreken!Empregos recentes de Blu Selection


Visto: 47 vezes
« Volte para a categoria
Considera esta oferta falsa? Denuncie!   
Recomendar a um amigo
« Página Inicial
Receba Ofertas de Emprego
no seu Email:
Facebook Twitter Rss